sábado, 2 de mayo de 2020

Màscaras solidàries SFM

Bona tarda Monsters!
Davant la dura situació actual (per CoVid-19), creiem fundamental donar-nos suport uns amb altres. Per això, juntament amb SunRanxx volem aportar contingut per sortir junts de tot aquest gran trasbals.
Així doncs, amb gran il.lusió volem presentar la primera iniciativa conjunta de la plataforma artística del SunRanxx. Una línia de mascaretes protectores creades i dissenyades per artistes multidisciplinaris.🎨💐

Creiem que amb els colors podem aportar alegria i ser empàtics amb la vida, un complement personal que ens haurem d’acostumar a veure i posar-nos durant un llarg temps i de forma quotidiana.

Es destinaran tots els beneficis obtinguts a parts iguals entre els artistes creadors i el Consorci Hospitalari de Vic per a la lluita contra la Covid-19,(entitat sanitària més propera a la zona geogràfica de l’organització)🏥. És un projecte totalment altruista, amb la intenció de col•laborar al màxim per superar la pandèmia i donar un suport als artistes locals☀️
Pots obtenir la teva mascareta per 5€/u., coneixent que els beneficis van destinats a una bona causa Pots triar la màscara que vulguis amb número.
Per fer la teva comanda ens pots contactar per missatge privat d’instagram SunRanxx o via email (hola@sunranxx.com).



Les màscares no les venc jo directament, ho venen a través del correu: hola@sunranxx.com
Els hi podeu demanar:
talla S (per nen@s petits)
Talla M (dona)
Talla L (home)

I posar l’adreça on ho han d’enviar.
Moltes gràcies!
* * *

Las máscaras no la vendo yo directamente, se venden a través del correo: hola@sunranxx.com
Les podéis pedir las tallas:
Talla S (niñ@s)
Talla M (mujer)
Talla L (hombre)
Y poner la dirección de envío.

Muchas gràcias! 








No hay comentarios:

Publicar un comentario